Francia bugyi vagy tanga? - Szexi női bugyi története

Francia bugyi vagy tanga? – Szexi női bugyi története

A manapság divatos és választékos szexi női bugyi története évszázadokkal korábbra nyúlik vissza. Nem mindig viseltek a hölgyek bugyit, ha pedig viseltek, mai szemmel aligha volt bugyinak nevezhető a szóban forgó ruhadarab. De hogyan jutottunk el a ma népszerű francia bugyikig, tangákig vagy éppen a lézervágott bugyikig? Az út rögös volt, ha onnan nézzük, hogy volt idő, amikor férfiak és nők hasonló típusú inget hordták alsóneműként. A mai bugyik már tökéletesen alkalmasak arra, hogy kiemeljék a nőiességet, miközben funckionálisak is.

Francia bugyi vagy tanga?

Megoszlanak a vélemények, hogy francia bugyi vagy tanga az szexi viselet? Na meg persze kényelem szempontjából is ízlések és pofonok…

A tanga mellett szól, hogy igencsak vonzó, mikor a ruházat alatt átsejlik a fazonja. Ugyanakkor sokak számára kényelmetlen viselet a hétköznapokban, míg mások semmi mást nem tudnának elképzelni magukon!

A francia bugyik anyaga kellemes, megjelenésükben pedig van valami elegáns és kifinomult. Kényelmesek, miközben nem fednek fel mindent. Vannak hölgyek, akik kedvelik a titokzatosságot.

Női bugyi története

A 18. század vége előtt a nők nem hordtak alsóneműket, az első alsóneműk két lábszárral rendelkeztek, deréknál voltak összevarrva. Ezek 1800-as években kezdtek megjelenni. Korábban férfiak és nők egyaránt ingszerű hosszú, hálóruhához hasonló viseletet hordtak fehérneműként.

Egészen a 19.század végéig ezek az egyszerű, „alsógatyák” jelentették a fehérneműt. Az 1920-as évek előtt még térd alá ért a bugyi szára, ez követően kezdtek rövidülni, térd fölé érni. A fehér, elefántcsontszín, barack színű „bugyik” voltak a legnépszerűbbek.

Női alsónemű 1910
Női alsónemű 1910

A mai bugyik elődje, melynek már nincs szára az 1940-es, 1950-es években kezdett teret hódítani. A tangák pedig az 1990-es években indultak hódító útjukra.

Bugyi fajták

Napjainkban a bugyi fajták elképesztő kínálattal csábítják a vásárlókat, minden hölgy, minden alkalomra és bármilyen testalkatra megtalálhatja a tökéletes bugyi fajtát.

Klasszikus bugyi, francia vagy brazil bugyi, tanga bugyi, női boxer vagy string és még sok más fazon. A string, mondhatni igazi randi bugyi, hiszen a tanga merészebb változatáról van szó. Hátul, ahol a tangának pici anyagrész húzódik a farpofák között, a stringnél csupán zsinór található.

Francia bugyi

A francia bugyi kifinomult és sokak számára kényelmes, kedvelt fazon. Csípőig ér, elöl a köldöknél enyhén lefelé ívelt a szabása, a fenék alsó domborulatait szabadon hagyja.

A francia bugyit választók számára fontos az esztétikum és a komfort. Ők úgy szeretnek szexik és vonzóak lenni, hogy közben nem mutatnak meg mindent. Teret engednek a képzeletnek is.

Brazil bugyi

Vékony anyagú, feszülős ruhák alá remek választás a brazil bugyi, brazil alsó. Csípőig ér, a popsi alsó része fedetlen marad. A brazil fazon oldalán nincs varrás, így tökéletesen a testhez tud simulni.

A brazil bugyik egyszerre kényelmesek és szexik. Hátul nagyobb rész marad fedetlenül, mint egy hagyományos női alsónál, de a női tangától többet takar.

Női tanga

A férfiak többsége, ha szexi női bugyiról van szó, a tangára szavaz! A női tanga bugyi a feneket teljesen szabadon hagyja, hátul egy apró háromszög alakú anyag húzódik csupán a két fenékdomborulat között. A tangák választéka is óriási, csipkés tanga, lézervágott tanga, féltanga vagy épp francia tanga és így tovább.

Lézervágott bugyi

A lézervágott bugyik az elmúlt években kezdték el hódolóikat gyűjteni, nem véletlen! A lézervágott bugyi kényelmes, testhez simuló, miközben láthatatlan maradhat a szorosabb ruhák alatt is. A széleik varratok helyett speciális lézertechnológiával készülnek, varrásmentes bugyinak is nevezik.

Női boxer

A női boxer bugyik manapság ugyanúgy megtalálhatóak a fehérnemű kínálatban, akárcsak a női tangák. A boxerek kényelmes, fiatalos alsónemű viseletnek számítanak. Tökéletes választás akár mindennapi használatra, sportoláshoz, kerékpározáshoz, pizsama alsóként viselve, szoknyák vagy ruhák alá.

Némely női boxer akár push up hatással is bírhat, jelentősen fokozva ezzel a vonzó megjelenést.

Egy szó, mint száz! Sokféle bugyi fajta létezik, de nem mindenkinek ugyanaz a típus kényelmes és vonzó. Ki kell tapasztalni, melyik bugyi számunkra a legjobb és a legideálisabb választás minden szempontból! Ha megtaláltuk, viseljük büszkén, ez önbizalmat ad, amit mások is észrevesznek!