Törésteszt: Galaxy S8 vs iPhone 7

0 2,829

Ahogy az lenni szokott, már be is futottak az első töréstesztek, ahol a Samsung új csúcskészülékét ejtik földre, csapják neki a falnak vagy esnek neki egy kalapáccsal, hogy kiderüljön, mennyire bírja a strapát. Három videót is szeretnénk mutatni nektek, melyből kettőnél az iPhone 7-tel vetik össze, a harmadiknál pedig megfigyelhetjük, hogy mi történik, ha a Galaxy S8 kijelzője találkozik egy kalapácsfejjel.

Az első két YouTube videóban tehát a Samsung legnagyobb konkurense ellen mérkőzik meg a Galaxy S8. Nem lőnénk le semmit, így nézzétek meg nyugodtan a videókat, csupán annyit árulunk el, hogy bizony az ívelt kijelző a kialakításának köszönhetően nem minden esetben bírja jól a strapát, de ez várható is volt.

A harmadik videóban pedig előkerül a kés és a kalapács. Első körben a Galaxy S8 hátlapja megismerkedik a kés hegyével, illetve a pengéjével – ha esetleg hagymát szeretnénk rajta vágni, majd ezután következik a brutális kivégzés – melyet gyenge idegzetű olvasóinknak nem feltétlenül ajánlunk.

Ha viszont kíváncsi vagy arra, hogy mit is tudnak az új készülékek és kíváncsi vagy arra, hogy nekünk hogy tetszett a készülék, akkor ajánljuk az első beszámoló videónkat:

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá