Ennyibe fog kerülni a Galaxy S8

0 4,007

Egyre jobban közeledünk a március 29-éhez, amikor is a Samsung a Galaxy Unpacked rendezvényen bemutatja a Galaxy S-széria legújabb modelljeit, melyek várhatóan a Galaxy S8 és Galaxy S8+ nevet kapják majd. Addig viszont szinte minden egyes nap érkezik valami információmorzsa az új telefonokról.

A napokban például egy európai viszonteladó szivárogtatta ki azt, hogy mennyibe fognak kerülni az új telefonok. Az információk szerint az 5.7 hüvelykes kijelzővel felvértezett Galaxy S8 várhatóan 799 eurós árcetlit kap majd, míg a nagyobb variáns, a Galaxy S8+ pedig 899 eurós áron kerül majd boltok polcaira. Ezt átszámolva hazánkban durván 250 ezer és 280 ezer forintért fogják majd piacra dobni. A Galaxy S7 anno például 699 euróért, míg az S7 edge variáns 799 euróért jelent meg, így az új modellek 100 euróval drágábbak leszek.

Ezek persze még nem a végleges árak, csupán egy információ, így kezeljük bizalmasan, viszont mi azt gondoljuk, hogy nagyjából ezekre az árakra lehet majd számítani. További érdekesség, hogy az új telefonok fekete, szürke és ibolya színben jelenik majd meg, amik közül a legutolsó egy új színt jelent majd.

Ha nem akartok lemaradni a legújabb információkról, akkor iratkozzatok fel a Facebook-eseményünkre, ahol első kézből értesülhettek majd az új zászlóshajóval kapcsolatos hírekről: Samsung Galaxy S8 premier

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá