Kiszivárgott képen a Samsung Galaxy S8

0 3,635

A visszaszámlálás elkezdődött és már csak 28 nap van hátra, hogy a Samsung lerántsa a leplet a következő generációs Galaxy S-szériáról, mely várhatóan a Galaxy S8 nevet kapja majd. A hátralévő napokban felgyorsulnak majd az események és reméljük, hogy szép lassan minden információ kiszivárog az üdvöskéről.

A minap az egyik leghíresebb kiszivárogtató, Evan Blass (@evleaks) töltött fel egy képet Twitter-csatornájára, ami pillanatok alatt futótűzként terjedt végig az interneten. A képen vélhetően már a Galaxy S8-at láthatjuk. Mi azt gondoljuk, hogy a grafikán egy valódi sajtóképet láthatunk, hiszen Evan az elmúlt években mindig megbízható képeket publikált.

Samsung Galaxy S8 press photo

Ha megnézzük a telefont, akkor több érdekességet is felfedezhetünk. Az egyik, hogy az előlapról eltűnt a fizikai home gomb. A másik pedig, hogy a bal oldalon, a hangerőszabályzó gomb alatt egy új gomb is megfigyelhető. Ez vélhetően az új, Bixby nevű virtuális asszisztens dedikált gombja lehet majd, de akár az is lehet, hogy a home gomb került át ide. Bár az utóbbi a hírek szerint ez a kijelzőbe integrálva lesz majd.

Kíváncsian várjuk a további fejleményeket a Galaxy S8-ról! Ha nem akartok lemaradni a legújabb információkról, akkor iratkozzatok fel a Facebook-eseményünkre, ahol első kézből értesülhettek majd az új zászlóshajóval kapcsolatos hírekről: Samsung Galaxy S8 premier

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá