Megvan a dátum! Ekkor érkezik a Galaxy S8

0 4,372

A Samsung következő generációs csúcskészülékét, a Galaxy S8-as modellt már az egész világ tűkön ülve várja. Ez persze érhető is, hiszen a Galaxy Note7 baki miatt a dél-koreai cégen a világ szeme, hogy vajon sikerül-e olyat villantaniuk, aminek hatására pikk-pakk el is felejtjük majd a korábbi incidenst.

Az eddigi években az új zászlóshajót a Samsung mindig a Mobile World Congress-en mutatta be, azonban a 2017-es évben változott a helyzet. A cég a barcelonai MWC-n most a Galaxy Tab S3-ról és a Windows 10 alapú Galaxy Book készülékről rántotta le a leplet, viszont a sajtótájékoztató végén néhány hírmorzsát is elejtett a Galaxy S8-ról.

Két fontos dolgot kell megemlítenünk: az egyik a premier dátuma, a másik pedig a készülék egyik újdonsága. A Galaxy S8-at a Samsung március 29-én fogja majd bemutatni a nagyközönség előtt New York-ban, helyi idő szerint reggel 11-kor. Az eseményt élőben fogják közvetíteni, amit a www.samsung.com/galaxy weboldalon követhetünk majd.

galaxy-s8-premier

A másik fontos újdonság pedig nem más, mint hogy úgy tűnik, hogy valóban nem lesz már fizikai gomb a Galaxy S8 előlapján, hanem várhatóan egy nyomásérzékeny érintőkijelző kap majd helyet az új modellben.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá