Amerikában már kapható a Samsung Galaxy J7 Prime

0 21,120

A Samsung Galaxy J7 Prime nem is olyan rég debütált, viszont első körben a készülék csupán Ázsiában volt kapható. A napokban elindult a telefon forgalmazása Amerikában, és már az Amazonon is meg lehet rendelni az újdonságot. A telefon $295.98 dollárért vehető meg és egyelőre úgy tűnik, hogy csak a fekete verzió kapható, a többi színről nincs semmi információ.

A Samsung Galaxy J7 Prime nagyban hasonlít a Galaxy J7 (2016)-hoz, viszont egy fokkal többet is tud. A telefon egy 5,5 hüvelykes Full HD kijelzővel rendelkezik, a készülék lelkét egy nyolcmagos Exynos 7870 processzor adja, operációs rendszert tekintve pedig alapértelmezetten az Android 6.0.1 fut rajta.

galaxy-j7-prime

További érdekesség, hogy a Galaxy J7 Prime ujjlenyomat-olvasós home gombbal is fel van vértezve. A készülék hátlapján egy 13 megapixeles optika található, míg előre egy 8 megapixeles fényleső került. Rendszermemóriából 3 GB áll rendelkezésre az alkalmazások számára. A telefon energiaellátásáról egy 3300 mAh-s akkumulátor gondoskodik. A telefon emellett pedig dupla SIM kártya kezelésére is képes.

Forrás: PhoneArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá