Hasznos funkciókat kapott a Gear Fit 2

0 25,285

A Samsung második generációs fitneszmérő karperecéhez, a Gear Fit 2-höz a napokban érkezett meg a legújabb szoftverfrissítés, mely jónéhány újdonságot hoz a sportolni vágyó felhasználók számára. A mintegy 21,44 megabyte-os frissítést már útjára is indította a dél-koreai óriás, így érdemes lecsekkolni már, hogy a mi készülékünkre elérhető-e. De nézzük is, hogy milyen új funkciók érkeztek.

Az új szoftververziónak köszönhetően a Gear Fit 2 immár képes érzékelni azt, ha sporttevékenységünket megszakítjuk, és automatikusan leáll ilyenkor a mérés. Így tehát ha épp futás közben úgy érezzük, hogy szusszannánk egy kicsit, akkor a készülék érzékeli, amint megálltunk pihenni, és leállítja a számlálót, így nem kell nekünk manuálisan intéznünk ezt. Az aktivitás mérése pedig rögtön folytatódik is, amint újból elkezdünk majd kocogni. Ennek köszönhetően tehát egy sokkal pontosabb statisztikát kapunk majd az edzésünkről.

gear-fit2-update_main_1

A szoftverfrissítéssel együtt emellett pedig új sporttevékenységek is érkeztek, így a felhasználóknak már lehetősége van kiválasztani a kosárlabdát, az asztalteniszt, a tollaslabdát, a labdarúgást vagy akár a táncot. Az újdonságok között szerepel még egy olyan funkció is, ami pedig képes mérni az ismétlésszámokat és sorozatokat. Ennek köszönhetően pedig a Gear Fit 2 kijelzi, hogy hány felülést, guggolást vagy mondjuk felugrást végeztünk, és nem nekünk kell számolni.

gear-fit2-update_main_3

Forrás: Samsung

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá