Hamarosan érkezik a Spotify applikáció a Gear S3-ra

0 25,573

A Samsung mikor bemutatta a legújabb generációjás okosóráját augusztusban, a Gear S3-at, akkor szó esett arról is, hogy a Spotify-jal együttműködni egy dedikált applikációt is elérhetővé fognak tenni a hordható készülékre. Az alkalmazás érdekessége lesz, hogy nem csupán a navigációra lesz használható, hanem akár 4G-n vagy Wi-Fi-n keresztül is streamelhetjük a zenét, sőt akár offline zenelejátszásra is lehetőség lesz.

A Gear S3 Classic és a Gear S3 Froniter értékesítése épp az elmúlt napokban indult el, viszont arról egyelőre semmilyen információt nem hallottuk, hogy az említett Spotify alkalmazás mikor érkezik meg az órákra. Egészen mostanáig, ugyanis a minap egy újdonsült felhasználó érdeklődött eziránt, amire a Samsung Ausztrália rögtön reagált is.

gear-s3_spotify

Ben Southam volt az, aki a Samsung Ausztrália hivatalos Facebook-oldalán tett fel egy kérdést ezzel kapcsolatban. A cég reagált is az üzenetre, és annyit írtak, hogy a dedikált Spotify alkalmazás várhatóan december közepén fog megérkezni a Gear S3-szériához. Ez tehát mindjárt itt van, így jó hír azok számára, akik már várták ez a szolgáltatást. Arról viszont nincs pontos információ, hogy globálisan érkezik-e meg, vagy szép sorban válik majd elérhetővé az egyes régiókban.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá