BRÉKING: Fotókon a lakk fekete Galaxy S7 edge

1 7,103

Pár napja már beszámoltunk róla, hogy a Samsung egy vadonatúj színnel bővíti a Galaxy S7 szériát, mégpedig egy olyan feketével, mely egy fényes, csillogós felületű variáns lesz. A dél-koreai cégnek ez a modell igazából válasz az iPhone 7-nél bemutatott “Jet Black” színre. A “Glossy Black” Galaxy S7 edge variáns várhatóan decemberben kerül majd a boltokba.

A napokban fel is bukkant néhány fotó a Weibón erről a változatról, így most ennek köszönhetően szinte minden oldalról jobban szemügyre is vehetjük. Ez a szín sokkal csillogósabb, mint a Galaxy S7-szériával márciusban megjelent Black Onyx változat. Az persze jó kérdés, hogy ez vajon még jobban fogja-e gyűjteni az ujjlenyomatokat, illetve, hogy az apróbb karcok mennyire látszanak majd meg rajta jobban.

galaxy-s7-edge-jet-black

Kinézetre viszont baromi gyönyörű, nekünk kifejezetten teszik ez a változat, kár, hogy ezt nem márciusban mutatták be, hiszen most már csekély az esély arra, hogy valaki most vegyen ilyen telefont, hiszen nyakunkon a Galaxy S8 bejelentése. Nyilván, ha a Samsung annyira el fog szállni az árakkal, mint az Apple a legújabb MacBook Pro családdal, akkor a csökkentett árú Glossy Black Galaxy S7 edge akár egy jó opció lehet azok számára, akik Galaxy S5-ről vagy Galaxy S6-ról váltana.

s7-edge-glossy-black

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá