Jól fogy a Samsung Gear S3

0 27,944

Immár tíz napja, hogy Dél-Koreában elstartolt a Samsung legújabb generációs okosórájának, a Gear S3-nak az értékesítése. A cég első körben csupán a gyártó hazájában illetve néhány országban dobta piacra a készüléket november 11-én, viszont már most elég pozitívak a mutatók.

A Samsung beszámolója szerint a Gear S3-szériából eddig Dél-Koreában már mintegy 25 ezer darab talált gazdára. Arról egyelőre nincsenek információk, hogy a hagyományos, elegáns megjelenésű Gear S3 Classic, vagy a strapabíró variáns, a Gear S3 frontier volt-e a kelendőbb, ugyanis ezekről nem esett szó.

Az viszont már most kiderült, hogy a férfiak körében népszerűbb volt az új okosóra, mint a nőknél, ugyanis az újdonsült tulajdonosok közül nagyobb számban vannak a férfiak. Ez persze érthető, hiszen a frontier variáns kétségkívül a férfiak szívét dobogtatja meg, de a Classic is inkább fiús stílusú, annak ellenére, hogy szíjból számtalan variáció áll rendelkezésre a készülékhez.

Arról egyelőre nincsenek információink, hogy hazánkba mikor érkezik meg a Gear S3 család, mi mindenesetre már nagyon kíváncsiak vagyunk rá, főleg az új, frontier verzióra.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá