Force Touch technológiát kaphat a Galaxy S8

0 7,919

Iparági források szerint a Galaxy S8 okostelefonban egy egészen új technológiát is be kíván vezetni a Samsung, mellyel jelentősen növelhetik a felhasználói élményt. Ez pedig nem más, mint a Force Touch, azaz a nyomásérzékeny technológia, mely a telefon kijelzőjében kap majd helyet.

A nyomásérzékeny kijelzőnek köszönhetően pedig számos új művelet érkezhet. Ez tehát azt jelenti, hogy a kijelző immár nemcsak az ujjunk pozícióját lesz képes meghatározni, hanem azt is, hogy milyen erősséggel nyomjuk azt meg. Így például az egyes alkalmazások kaphatnak majd új funkciógombokat, mint például a kameránál egy gyors szelfigomb, vagy az óránál mondjuk az ébresztő. Ennél persze sokkal izgalmasabb szolgáltatások is érkezhetnek.

A “Force Touch” már most is megtalálható néhány okostelefonnál, mint például az iPhone 6s vagy iPhone 7 modellnél, de az elsők között volt a Huawei Mate S. Most pedig a Galaxy S8-hoz is megérkezhet. Ha pedig valóban így lesz, az egy másik jó hírt is hozhat, ugyanis azt rebesgetik, hogy a Galaxy S8 home gomb nélkül érkezik majd, és a helyét pedig a kijelzőbe integrálnák.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá