10 ezer dollárt nyerhetsz most egy alkalmazással

0 21,117

A Samsung a napokban jelentette be, hogy a legújabb programjának köszönhetően a szoftverfejlesztők akár 10.000 dollárt is nyerhetnek mindössze egyetlen alkalmazással. A dél-koreai cég Tizen Mobile App programjában azokat a szoftverfejlesztőket keresi és próbálja támogatni, akik segítenek nekik abban, hogy a Tizen Store-ban minél több alkalmazás legyen megtalálható, így a kínálat bővülhessen.

A Samsung Tizen Mobile App Incentive Program 2017 februárjában startol majd és egészen októberig tart. A fejlesztők bármilyen kategóriába alkothatnak Tizen applikációkat, legyen az játék, közösségi média, életmód, sport vagy szórakozás. A cél tehát nem más, mint hogy a felhasználóknak számtalan hasznos applikáció álljon a rendelkezésére.

Most viszont valóban érdemes lesz Tizen applikációt fejleszteni, ugyanis a cég minden egyes hónapban 10 ezer dollárral jutalmazza azokat a szoftverfejlesztőket, akiknek benne volt az alkalmazásuk a TOP100 letöltött applikációba. Érdemes megjegyezeni, hogy nemcsak új alkalmazással, hanem már jelenleg is megtalálhatóval is lehet.

tizen-mobile-app-incentive-program

A játék feltétele csupán annyi, hogy a fejlesztők regisztrálják be az alkalmazásukat a programba – hiszen csak így vehetnek részt. A regisztráció januárban nyílik meg a incentive.tizenstore.com weboldalon és a nyerteseket pedig minden hó 10-én fogják értesíteni.

Forrás: Samsung

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá