Elindult a Gear S3 okosóra forgalmazása

0 19,727

A Samsung legújabb generációs okosórái, a Gear S3 Classic és a Frontier még szeptemberben mutatkozott be az IFA kiállításon. A Tizen-alapú okosóra első körben a gyártó hazájában, Dél-Koreában került a boltok polcaira a minap, viszont napokon belül újabb országokban kezdik el a telefon árusítását.

Az európai lakosoknak sem kell sokat várni, hiszen november 18-tól Gear S3 duó az Egyesült Királyságban, Franciaországban, Németországban is forgalomba kerül, illetve Amerikában, Ausztráliában, Dubajban és Szingapúrban is megvásárolható lesz. Érdemes viszont hozzátenni, hogy az órán a cég mobilfizetési rendszere, a Samsung Pay csak Amerikában, Ausztráliában és Szingapúrban lesz használható – Dél-Korea valamiért kimarad ebből.

Az új óra egyébként sokban fejlődött az elődhöz képest, viszont külsőre megtartották a kerek kijelzős formavilágot. A Gear S3 Frontier pedig LTE hálózatra is képes. Az órák 1,3 hüvelykes kijelzővel rendelkeznek, melyek Super AMOLED panelek, amik pedig 360 x 360 pixel megjelenítésére képesek. Találunk még Wi-Fit, GPS-t is, illetve természetesen vízálló borítást kaptak.

Forrás: GSMArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá