Sokan fogják utálni a Facebook Messenger új funkcióját

0 10,500

A Facebook Messenger az elmúlt években annyi új funkciót kapott, hogy már számolni is nehéz, viszont a fejlesztők nem állnak le és azon folyamatosan azon dolgoznak, hogy milyen újdonságot tudnának becsempészni a csevegőalkalmazásba.

Az elmúlt időben viszont a frissítéseknek inkább negatív visszhangja volt, és sokan bosszankodtak is miatta. Az egész kezdődött azzal, hogy megjelentek a beszélgetéseink között új fülek, hogy ki online, kinek van születésnapja vagy hogy kivel “kéne” beszélgetni. Szerencsére ezt a funkciót ideiglenesen ki lehet kapcsolni – míg újra nem indul a telefon.

A legutóbbi Snapchat féle “A napon” újítás azonban mindenkinél kiverte a biztosítékot. Nem nagyon értjük, hogy erre a lépésre miért volt szükség, hiszen egyrészt ez nem egy kép- és videómegosztó szolgáltatás, mint az Instagram, hanem ezt a csatornát azért használjuk, hogy ismerőseinkkel beszélgetni tudjunk, esetleg egy csoportos megbeszélést intézhessünk. Másrészt pedig kicsit már késő ezt most bevezetni.

A legújabb hírek szerint pedig a következő frissítéssel játékok hada lepi majd el a Messengert. Hogy ez mit is jelent pontosan? Az Instant Games egy komplett játékplatformot jelent majd a Messengeren belül, melynek köszönhetően külső fejlesztők is készíthetnek majd játékokat a csevegő alkalmazáshoz.

Eddig is volt rá ugye lehetőség, hogy játszunk egy-egy beszélgetésben (sakk, dekázás, kosárlabdázás), míg a másik fél mondjuk épp egy hatalmas történetmesélésbe kezdett. A legnagyobb kérdés most viszont az lesz, hogy ezt az újítás mennyire akarják majd az arcunk elé “tolni”?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá