Már kipróbálhatjuk az Android 7-et a Galaxy S7 edge-en

0 6,431

A Samsung idén is megadja azt a lehetőséget, hogy még a publikus verzió előtt az emberek kipróbálhassák az android legújabb verzióját a Galaxy S7-es csúcskészülékükön. A cég legutóbb például a Galaxy S6 és Galaxy S6 edge modelleknél tett így, hogy kipróbálhatták az Android 6.0 Marshmallow egy béta verzióját, most pedig a legutolsó generációs Galaxy S-széria tulajdonosai tekinthetnek bele az Android Nougat újdonságaiba.

Az Egyesült Királyságban élő Galaxy S7 edge tulajdonosok az elsők, akik már most betekintést nyerhetnek az Android 7.0 legújabb funkcióiba. Ehhez nem kell mást tenniük, mint letölteniük a Galaxy Beta Program applikációt a Galaxy Apps alkalmazásboltból, majd regisztrálni a programra. Ezután a Samsung értesíteni fog, hogy engedélyezik-e, hogy kipróbálhasd az új operációs rendszert vagy sem.

s7-edge-nougat-beta-720x426

A béta regisztráció azonban úgy tűnik, hogy jelenleg még nem aktív, viszont várhatóan a cég napokon belül hivatalosan is bejelenti, és akkor onnantól kezdve le lehet adni a jelentkezéseket. Arról egyelőre még nincsenek információk, hogy pontosan mikor fog majd megjelenni a végleges verzió a Galaxy S7 és Galaxy S7 edge modellekre, viszont reméljük, hogy nyomják annyira, hogy év végéig elérhető legyen.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá