Ne frissítsd a Gear S2 okosórád!

0 25,111

A Samsung épp a napokban indította útjára a legfrissebb szoftverfrissítését a Gear S2 okosórára, viszont úgy tűnik, hogy apróbb hibajavítások befoltozása mellett egy bosszantó dolog is felbukkant. Az első beszámolók alapján úgy tűnik, hogy egy kis hiba is került ugyanis a szoftverbe, mert sokan arra panaszkodtak, hogy az emailek megszavarodtak.

A frissítés előtt ugyanis ha érkezett egy új email, akkor a Gear S2-n kijelzésre került a levél küldője, a tárgy, a dátum és az idő, illetve néhány sor az üzenetből. A frissítés után viszont többen panaszkodtak, hogy ezek teljesen eltűntek, és a készülék azt írja ki, hogy biztonsági okok miatt most nem jeleníti már meg, így azokat csak a mobilkészülékükön tudják.

A probléma egyébként változó, mert van akinél a Gmail és Outlook fiókoknál megy, viszont az Exchange-nél már nem, de van akinek például sehol. Így a probléma nem a emailszolgáltatók részéről van, hanem a Samsungnál. Ennek következtében pedig reméljük, hogy mihamarabb orvosolják a problémát. Ha esetleg Te is rendelkezel Samsung Gear S2 készülékkel, akkor egyelőre ne frissíts az új szoftvert a Gear Manager alkalmazásban.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá