Elindult a karácsonyi leárazás, ideje bevásárolni!

0 2,932

Lassan itt a karácsony, és ezzel együtt az üzletek is szép lassan kezdik elindítani a leárazásokat és akciókat, így aki időben csap le egy-egy ajánlatra most, az rengeteg pénzt megspórolhat magának. A Gearbest is természetesen már beindította a rakétákat és egy külön oldalt is szentelt a karácsonyi ajándékoknak szánt elektronikai termékeknek.

Az oldalon külön szekciókba szették például a pasiknak és a csajoknak szánt ajándékokat, így ha nem tudod, hogy mit vegyél a párodnak, akkor innen lehet akár szemezgetni, de gyerekeknek is van egy külön rész, ahol pedig a legnépszerűbb játékokat találjuk. Ezenkívül pedig külön látjuk a 10, 25, 50 és 100 dollár alatti termékeket is.

kepernyofoto-2016-11-02-14-42-01

Az oldalon emellett azt is látjuk, hogy melyek az idei év legnépszerűbb termékei. A lista első helyén a Xiaomi Mi Band 2 áll, mely érthető is, hiszen a fitnesz kiegészítők közül jelenleg valóban ez a legjobb ár/érték arányban lévő termék a piacon. A szerkesztőségben a mi csuklónkon is van egyébként ilyen modell, és mi teljes mértékben meg vagyunk vele elégedve.

A kütyü most egyébként 44%-kal olcsóbban, pontosan 24,89 dollárért vehető meg ingyenes magyarországi szállítással, mely átszámítva 7 ezer forintnak felel meg. Ha azt nézzük, hogy itthon ez a termék legolcsóbban 15 ezer forintért vehető meg, akkor láthatjuk, hogy több mint fele annyiért kaparinthatjuk meg most.

kepernyofoto-2016-11-02-14-42-39

A lista második helyén a Xiaomi fülese áll, a harmadik helyen pedig szintén a cég WiFi-s égője, mely 16 milliós szín megjelenítésére képes. A toplistában szerepel még a Xiaomi Redmi Note 3 Pro okostelefon is, így a cég 4 termékkel képviselteti magát a legjobbak között. A Top 8-ban van egyébként még a JJRC H31 vízálló drón is, illetve az Elephone ELE Explorer 4K-s akciókamera.

kepernyofoto-2016-11-02-14-43-25

Az akció keretében egyébként számos okostelefonhoz tartózó kiegészítőt is be tudunk szerezni, de találunk itt autóba szánt elektronikai kütyüket, okosórákat, VR szemüveget, memóriakártyát, okosmérleget, telefont, projektort, laptopot, tabletet és még egyéb érdekességeket.

voyo-v2

Ezenkívül pedig most két kuponkódot is kaptunk két TV Box-ra, amivel még olcsóbban vehetitek meg őket. Az egyik a VOYO V2, melynek különlegessége, hogy Windows 10-es operációs rendszert futtat. A készüléket egy négymagos Intel Atom processzor hajtja, melyhez 2 GB DDR3-as RAM társul, háttértárból pedig 32 GB áll rendelkezésre. További érdekesség, hogy egy 5000mAh akksit tartalmaz, melyet akár Power Bankként is használhatunk. Ha a CPVY2 kuponkódot beírjátok a vásárláskor, akkor pedig mindössze 70 dollárért juthattok hozzá.

alfawise-h96-pro

A másik készülék pedig az Alfawise H96 Pro+ TV Box. A motorháztető alatt itt egy nyolcmagos processzor ketyeg 2.0 Ghz-es órajelen, RAM-ból 3 GB-ot kapunk, míg tárhelyből 32 GB-ből kell gazdálkodnunk. Az eszközön az Android 6.0 operációs rendszer fut, melyre a Google Play-ből is tölthetünk le applikációkat, játékokat. Itt pedig a GBH96PP3 kuponkódot kell megadni, miután a kosárba helyeztük a terméket, aminek köszönhetően pedig 72.99 dollárért juthatunk hozzá.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá