Már előrendelhető a Gear S3, a Samsung zseniális órája

0 10,652

Végre kiderült, hogy mikor fog érkezni a Samsung következő nagy dobása a Gear S3 okosóra. A kétféle kivitelben megjelenő kiegészítőt ugyanis már elő lehet rendelni online. Igaz, egyelőre csak Nagy-Britanniában. A dél-koreai vállalat azonban nem bízta véletlenre a promóciót, a leggyorsabbak értékes ajándékot kapnak mellé.

A Gear S3 classic és a Gear S3 frontier a Samsung hivatalos Nagy-britanniai weboldalán előrendelhető státuszt kapott. A nem éppen olcsó, 425 dolláros kezdőár ellenére azonban biztosan nagy siker lesz.  A leggyorsabbak már november 11-én kezükbe is foghatják az okosórát sőt, az első 1000 vásárló egy 100 dolláros Level Active fülhallgatót kap ajándékba.

A Gear S3 Classic az elődhöz képest vastagabb, nehezebb és nagyobb kijelzővel rendelkezik. A Gear S3 12,9 mm vastag, 57 gramm nehéz és egy 1,3 hüvelykes 360 x 360 pixeles AMOLED kijelzőt kapott, mely 278 ppi-s képpontsűrűségű. Újdonság még a Gorilla Glass SR+ üveg, mely sokkal karcállóbb, mint a korábbi üvegpanelek.

A Gear S3 specifikációk terén is jelentősen javult, hiszen az új okosórában 50% több RAM van és 50%-kal nagyobb akksi is, mely gördülékenyebb rendszerhasználatot és jobb üzemidőt eredményez majd (remélhetőleg). Természetesen most is van beépített mikrofon és hangszóró az új modellen, melynek köszönhetően fogadni is tudjuk a hívásokat az órán, és jó eséllyel a hangminőség is javult.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatója. Újságíró, grafomán, marketing és médiahacker.

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá