Vagány mobilos kiegészítőket mutatott be a Samsung

0 11,180

A Samsung a minap néhány vadonatúj mobilos kiegészítőt mutatott be a cég hivatalos weboldalán, melyeknek az érdekessége, hogy a termékek kizárólag az online webshoppon keresztül vásárolhatóak meg.

Összesen hat kiegészítő bukkant fel a weboldalon, melyek között találunk vezeték nélküli hangszórót, fülhallgatót és töltésre alkalmas kütyüket is. A termékek első körben még csak a koreai weboldalon érhetőek el, viszont a cég elmondása szerint novemberben világszerte meg fognak jelenni majd a Samsung oldalain. De nézzük, hogy mik is ezek az új készülékek!

samsung-online-accessories_main_2

Az első kiegészítő egy olyan üveg alakú vezeték nélküli Bluetooth hangszóró, mely 360 fokban képes sugározni a hangot. A termék érdekessége, hogy támogatja a vezeték nélküli töltést, és emellett pedig világítani is képes. A Lux Manager applikációval változtatni tudjuk a LED izzók színét, így teljesen a hangulatunkhoz szabhatjuk a világítást.

samsung-online-accessories_main_6

Érkezett egy vezeték nélküli töltő is, mely nem csupán egy készülék töltésére képes, hanem egyszerre akár 3 készüléket is tölthetünk vele egyidejűleg. A készüléken található két téglalap alakú állomás, melyek mindegyike a Qi töltési technológiával működik, a töltőállomás oldalán pedig emellett találunk még két portot: az egyik egy USB Type-C csatlakozó, míg a másik egy hagyományos USB port. Ennek köszönhetően pedig egy kábel segítségével még egy készüléket (például egy Samsung Gear Level U-t) is rá tudunk tenni a két vezeték nélküli töltőállomás mellé, azaz egyszerre 3 készüléket is tölthetünk

samsung-online-accessories_main_7

A kínálatban van még egy külső akkumulátor is, melyek közül az egyik 5,100 mAh, míg a másik 10,200 mAh. A kék és pink színvariációban elérhető eszközök egyben állványként is szolgálnak, így a telefonunkat nyugodtan neki is tudjuk dönteni, míg a telefonunk tölt.

samsung-online-accessories_main_8

Érkezett még egy LED lámpa is, mely akkor világít, mikor rákötjük az USB portra.

samsung-online-accessories_main_5

Hangszórók tekintetében pedig még két készülék is megjelent: egy vezetékes füles, mely nagyon ellenálló borítást kapott, így bátran vihetjük magunkkal többek között sportolásra is, illetve egy vezeték nélküli kör alakú hangszóró, mely mikrofonnal is fel van vértezve, így akár telefonhívások lebonyolítására is alkalmas.

samsung-online-accessories_main_4

Forrás: Samsung

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá