Minden idők legjobb okostelefonja lesz a Galaxy S8

1 79,228

Abban szerintünk egyetértetek velünk, hogy ha most a soron következő zászlóshajó, a Galaxy S8 nem lesz annyira ütős, mint azt a nép elvárja, akkor konkrétan a Samsung lehúzhatja a rólót. Ennek a mobilnak kirobbanó sikernek kell lennie – na nem úgy -, hiszen az egész világ arra vár, hogy a Samsung most megmutassa, hogy igen, még mindig tudnak piacvezető készüléket gyártani.

A legfrissebb források szerint – melyek egyenesen Kínából érkeztek – a Galaxy S-széria következő generációja, a Galaxy S8 bizony bitang jó lesz. Nézzétek csak milyen újdonságokkal kecsegtethet majd az új mobil: 5,5 hüvelykes 4K felbontású Super AMOLED panel, mely a VR szerelmeseinek egyenesen észveszejtő látványvilágot garantál majd, 6 GB rendszermemória (RAM), és baromi gyors, 10 nanométeres gyártástechnológiával készült Snapdragon 830 és Exynos 8895 processzor, melyek egyrészt képesek lesznek az UHD panelt meghajtani és a játékok alatt sem fognak megizzadni. (Hazánkban várhatóan az Exynos variáns kerül majd piacra, ami talán még erősebb is.)

A külsőt illetően az sincs kizárva, hogy csak egyfajta modell lesz, tehát eltörlik a sima és az “edge” variációkat és ezek közül csak az utóbbi marad meg, azaz aminek mind a két oldalán ívelt lesz a kijelző. Erre pedig azért kerülhet sor, mert jelentősen több ember vásárolta ezidáig az “edge” modelleket, így érdemes ezt az irányt tovább nyomni.

A Galaxy S8-ról a Samsung az eddigi információk szerint a 2017-es Mobile World Congressen ránthatja le a leplet, mely február 26-án lesz. Ha nem szeretnél lemaradni a legfrissebb hírekről a készülékkel kapcsolatban, akkor érdemes csatlakozni a Samsung Galaxy S8 premier” Facebook-eseményhez, hogy elsőként értesülj az újdonságokról.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

  1. Arra várok, hogy mikor készít végre megint közös mobilt a Samsung és a Google!?
    Az én Samsung Nexusom már hetedik (7) éve teljesít hibátlanul!
    Nagyon büszke vagyok rá és nem szívesen cserélném el semmire! Hacsak nem egy következő Nexus-ra! ☺

Szólj hozzá