A Samsung buktatta le a Galaxy Note8-at

0 5,152

Miután a Samsung hivatalos sajtóközleményben tudatta a világgal, hogy teljesen leállnak a Galaxy Note7 forgalmazásával és gyártásával, rögtön megindult a találgatás azzal kapcsolatban, hogy a cég mit kíván tenni a Galaxy Note-szériával. A Galaxy Note7 ugyanis olyan negatív hatással volt a vállalat hírnevére, hogy sokan azt rebesgették, hogy talán ez volt az utolsó modell ebben a családban. Úgy tűnik azonban, hogy szó sincs ilyesmiről, és jövőre érkezik a Galaxy Note8!

A Samsung konkrétan lerántotta a leplet a Galaxy Note8-ról, úgy hogy még egy deka specifikációt nem tudunk róla. A cég a legfrissebb koreai sajtóközleményében arról ír, hogy azok a tulajdonosok, akik a Galaxy Note7 csereprogram keretében egy Galaxy S7 vagy Galaxy S7 edge-re cserélték a készüléket, azok olcsóbban (50% kedvezménnyel) juthatnak majd hozzá a Galaxy S8-hoz és a Galaxy Note8-hoz.

Így tehát két dologról is lerántották a leplet: egyrészt, hogy a Galaxy Note-szériának még nem fellegzett be és érkezik belőle a következő generációs modell, másrészt pedig hogy Galaxy Note8-nak fogják hívni az új telefont. A névadás persze várható volt, mostantól viszont bárki beszélhet róla nyíltan, hiszen ezt már a dél-doreai vállalat is megerősítette.

A kérdés már csak az, hogy ez az akció mely régiókban fog majd érvényesülni, hiszen a cég a saját, koreai sajtóközleményében írta ezt meg, ahol pedig úgy szerepel, hogy Dél-Koreára vonatkozólag lesz majd ez.

Forrás: Samsung

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá