Zavarta a Samsungot, hogy viccet csinálnak a Note7-ből, így lépett

0 8,187

A Samsung szerintünk már azon is elgondolkodott, hogy jobb lett volna, ha be se mutatják a Galaxy Note7-et, mert ekkora negatív visszhangot még egyetlenegy készüléke sem produkált az elmúlt évek alatt. Persze most már kár ezen keseregni, és valószínűleg ők is belátták, hogy hiába volt ez a nagy sietség – sőt még inkább csak rontottak a helyzeten -, hiszen hiába rukkoltak elő hamarabb a telefonnal, mint az Apple üdvöskéje, most bizony jelentős hullámot visz az iPhone 7-nek ez a malőr.

A botrány kirobbanása óta viszont folyamatosan érkeznek a mémek, a vicces, kiparodizáló videók, sőt a konkurensek sem restek kihasználni az alkalmat. A repülőtereken pedig az utasokat hozzák sokszor kellemetlen helyzetbe, akik közül sokan a helyszínen értesülnek arról, hogy a telefonjukat nem vihetik fel a repülőgépre. Úgy néz ki azonban, hogy a dél-koreaiakat kicsit érzékenyen érinti ez, és nem hagyják szó nélkül, hogy bohócot csináljanak belőlük.

Még október elején számoltunk be arról, hogy a népszerű játékban, a Grand Theft Auto 5-ben bukkant fel a Galaxy Note7, ám nem telefonként, hanem egy egészen más eszközként. GTA V-höz készült modnak köszönhetően a Galaxy Note7-ből is egy fegyver lett, játékban egy távolról vezérelhető “tapadóbomba” lett. Mikor a kiegészítő felkerült az internetre a játékosok elkezdték feltelepíteni, majd ezután a YouTube-on tömegszámra jelentek meg a gameplay videók róla.

A Samsungnál viszont úgy tűnik, hogy ez kiverte a biztosítékot, mert a cég a napokban elkezdte ezeket a videókat leszedni, szerzői jogokra hivatkozva. Első körben a YouTube-ot vették célba, de más videómegosztó portálokat is elkezdték monitorozni. Így tehát, ha esetleg még nem láttátok volna ezeket az alkotásokat, akkor érdemes egy pillantást vetni rájuk, míg végleg el nem tűnnek.

Forrás: The Verge

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá