Ultravagány és professzionális számítógépet mutatott be a Samsung

0 44,579

Néhány héttel ezelőtt már beszámoltunk róla, hogy a Samsung egy nagyon érdekes készüléket kíván bemutatni. Akkor csak annyi derült ki, hogy a termék a Samsung ArtPC Pulse nevet fogja a kapni, és egy olyan számítógépet fog takarni, mely egy személyi asszisztenssel is fel lesz vértezve. Nos a készülék a minap meg is érkezett, és külsőre úgy néz ki, mint egy Mac Pro, viszont jónéhány érdekességet is rejteget magában.

Az ArtPC Pulse ahogy várható volt, egy számítógépet takar, mely teljes egészében egy kör alakú fém hengerbe van építve. A készüléken található egy LED sor is, mely Smart Notifications funkcióval rendelkezik, azaz például sárgán világít, ha egy új email érkezik, kéken, ha közösségi médiás értesítésünk van és zölden, ha például egy új üzenetet kapunk, és így tovább.

A motorháztető alatt egy hatodik generációs Intel Core i5, illetve egy Core i7 processzor duruzsol, melyhez egy AMD Radeon RX460 GPU társul. Rendszermemóriából 8 GB és 16 GB közül választhatunk, háttértárból pedig 256 GB SSD áll a rendelkezésre, melyhez még egy terrás HDD is társul. Emellé pedig egy 360 fokos Harman/Kardon hangszóró is jár, ami a tökéletes hangzásvilágért felelős.

samsung-art-pc-pulse

A készülék érdekessége, hogy modulárisan bővíthető, azaz ha szeretnék, akkor a későbbiekben lehetőségünk van például a tárhely bővítésére. Csatlakozók terén 4 darab USB 3.0 port, egy USB Type-C, egy HDMI áll a rendelkezésre. A Samsung ArtPC Pulse 1200 dollártól lesz megvásárolható és még ebben a hónapban a boltok polcaira kerül.

Forrás: Samsung

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá