Bemutatkozott a Samsung Galaxy TabPro S Gold Edition

0 40,587

A minap mutatta be a Samsung a legújabb termékét Amerikában, mely a Galaxy TabPro S Gold Edition nevet kapta. A készülék a Galaxy TabPro S egy felturbózott változata, mely nagyobb rendszermemóriát és háttértárat kapott és emellett pedig külsőre aranyszínben pompázik.

A Windows 10 operációs rendszert futtató Galaxy TabPro S Gold Edition (SM-W700NZDBXAR) egy 12 hüvelykes érintésérzékeny Super AMOLED kijelzővel van felvértezve, mely 2160 x 1440 pixel megjelenítésére képes. A motorháztető alatt egy 2,2 Ghz-es Intel Core M3 processzor duruzsol. A készülék RAM-ból 8 GB-ot, tárhelyből pedig 256 GB-os SSD-t kapott. A 2 az 1-ben modell hátoldalán egy 5 megapixeles optika csücsül, míg előre is egy hasonló szenzor került, mellyel lehetőségünk van Full HD felbontású videók rögzítésére is.

A specifikációk között szerepel a Bluetooth 4.1, és a Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac is. A terméken helyet kapott egy USB 3.1 Type-C csatlakozó is, illetve egy hagyományos (Type-A) USB 3-as port is. Az energiaellátásról egy 5200 mAh-s akkumulátor gondoskodik, mely a gyártó szerint 2 és fél óra alatt feltölthető a gyorstöltés funkciónak köszönhetően és mintegy 10 és fél órás üzemidőt képes biztosítani.

galaxy-tabpro-s-gold-edition-tablet

A Galaxy Tab Pro S Gold Edition dobozában egy felcsatolható billentyűzetet is találunk, így ha szeretnénk, akkor tabletként és laptopként is használhatjuk a készüléket. A billentyűzeten egyébként egy touchpad is található, illetve a jobb és a bal egérgombnak megfelelő gomb is. A Galaxy TabPro S Gold Edition 999 dollárért kerül majd a boltok polcaira.

Forrás: Samsung

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá