Ekkor mutatják be a Samsung Galaxy S8-at

0 21,283

A Samsung legnépszerűbb okostelefonjairól, a Galaxy S-széria modelljeiről a leplet általában minden évben a barcelóniai MWC (Mobile World Congress) rendezvényen szokták lerántani. Ez természetesen most sem fog változni, de a kérdés az, hogy a következő zászlóshajó mikor is debütál majd. A Samsung a napokban kiküldte az első beharangozóját a Galaxy S8-nak, melyből kiderül, hogy mikor fogják bemutatni a készüléket.

A következő Galaxy Unpacked show 2017. február 26-án lesz, így ezen a napon fogja majd a dél-koreai vállalat bemutatni nagyközönség számára a Galaxy S8-at. Ez pedig azt jelenti hogy durván már csak négy hónap van hátra, hogy végre megismerjük, hogy miket is dolgozott a Samsung az elmúlt időben. A készülék egyébként nagyon ütős lesz, ha hihetünk az eddigi információknak, de nézzük, milyen újdonságokkal kecsegtetnek majd.

galaxy-s8-premier

Az első újdonság értelemszerűen a processzornál fog érkezni, ugyanis a hírek szerint a Galaxy S8-ban egy Exynos 8895 chip kaphat majd helyet, melynek érdekessége, hogy ez lesz az első 10 nanométeres gyártástechnológiával készült lapka. További érdekesség, hogy a Galaxy S8 lehet az első modell, mely 4K felbontású kijelzőt kap, de az írisz-szkenner is már borítékolható.

A hírek szerint a Galaxy S8 dupla hátlapi kamerát kaphat akárcsak az Huawei, LG vagy az Apple csúcskészüléke. Az adatok szerint a két kamera közül az egyik egy 13 megapixeles lencse lesz, míg a másik egy 12 megapixeles optika. Az előlapi kamera és fejlődni fog az információk szerint ez egy 8 megapixeles kamera lesz majd. A legfrissebb pletykák szerint

Forrás: PhoneArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá