Kigyulladt egy repülőn a Galaxy Note7

0 6,829

Ha azt hitted, hogy októberben végre már megszerezheted a Galaxy Note7-et, akkor lehet, hogy csalódni fogsz, mert nincs kizárva az sem, hogy egy második körös termékvisszahívás is életbe léphet. A napokban ugyanis egy repülőgépen gyulladt ki egy olyan modell, mely már a Samsung által kicserélt, javított verzió volt, de úgy tűnik, hogy az új variánssal is vannak még gondok.

A The Verge ma reggel számolt be róla, hogy a Southwest Airlines egyik amerikai járatát még a földön kiürítették, miután egy Galaxy Note 7 kigyulladt, és füstölni kezdett. A dolog érdekessége, hogy a készülék tulajdonosának elmondása szerint a telefont szeptember 21-én vette át a készüléket az AT&T egyik üzletében, amelynek a dobozán már szerepel a fekete négyzet, amivel azt jelzi a Samsung, hogy ez a modell már az új, biztonságos verzió, sőt még az akkumulátor ikonja is zöld volt.

note7-fire

Brian Green állítása szerint a felszállásnál ő kikapcsolta a készülékét és a zsebébe tette, mely egyszer csak elkezdett füstölni, és rögtön a földre is dobta. Ezután evakuálták a gépet, majd mikor visszatért, hogy pár személyes holmiját elhozza, azt látta, hogy a készüléket a padlót is kiégette. Az esetről azonnali vizsgálatot rendelt el az amerikai fogyasztóvédelmi hatóság és a tűzoltóság és a Samsung is vizsgálja az incidenst. Emberünk pedig már be is szerzett egy iPhone 7-est, amit teljes mértékben meg is értünk.

“Ameddig nem kerül birtokunkba a készülék, nem tudjuk megerősíteni, hogy ebben az incidensben egy új Note7-es érintett. A Southwesttel és a helyi hatóságokkal együtt most azon dolgozunk, hogy visszaszerezzük a készüléket, és megbizonyosodjunk a hiba okáról. Több információval csak a készülék vizsgálata után fogunk tudni szolgálni.” – nyilatkozta a Samsung.

Forrás: The Verge

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá