Bemutatkozott a Samsung Galaxy A8 (2016)

0 7,006

A mai napon újabb taggal bővült a Samsung okostelefonos palettája, ugyanis megérkezett a Galaxy A8 (2016)-os modell. A készülék külsőre nem sokban tér el az eredeti variánstól, tehát maradt a fémes készülékház, azonban a motorháztető alatt és szolgáltatás terén akad pár hasznos újdonság.

A Galaxy A8 (2016) egy 5,7 hüvelykes Full HD felbontású kijelzőt kapott. A telefon belsejében egy Exynos 7420-as processzor duruzsol, melyhez 3 GB rendszermemória társul, háttértárból pedig 32 GB áll majd a felhasználók rendelkezésére. A készülék hátlapján egy 16 megapixeles optikával készíthetjük a képeket, míg elől egy 8 megapixeles lencsével a szelfiket. Az energiaellátásról egy 3500 mAh-s akkumulátor gondoskodik, az operációs rendszer pedig az Android 6.0.1 alapértelmezetten.

samsung-galaxy-a8-2016

A telefon rendelkezik ujjlenyomat-olvasó szenzorral is és támogatja a Samsung mobilfizetési szolgáltatását, a Samsung Pay-t. Az újdonságok között találjuk például a Galaxy S7-nél debütált Always On Display funkciót, melynek köszönhetően a kijelző mindig éber marad, így az időt és az értesítéséket bármikor leolvashatjuk róla.

A Samsung Galaxy A8 (2016) első körben a gyártó hazájában debütál majd október 1-jén, és várhatóan ezután kezdik majd el árusítani a többi országban is. Arról egyelőre nincsenek pontos információink, hogy hazánkba mikor érkezhet, de amint megtudunk róla valamit, itt az oldalon közöljük majd.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá