A Samsung mosógépei is robbanhatnak

0 42,700

A Samsung napjai mostanában nem éppen a legjobbak, hiszen a Galaxy Note7 körül kirobbant botrányra egy ideig még emlékezni fognak az emberek. Ha ez nem lenne elég, a cég most újabb hiba miatt foghatja a fejét. A legfrissebb hírek szerint most a Samsung mosógépeivel akadtak gondok, mégpedig az, hogy azok is képesek felrobbanni.

Az Amerikai Fogyasztói Termékbiztonsági Bizottság biztonsági figyelmeztetést adott ki a 2011. március és 2016. április között gyártott felültöltős Samsung mosógépekre. A beszámolók szerint robbanhat a Samsung több felültöltős mosógépe is, mert nem tűrik a vízhatlan vagy nehéz anyagok magas fordulatszámon való mosását. Az elöltöltős gépeknél egyébként szerencsére nincs ilyen probléma.

A Samsungnak eddig 21 ember jelezte, hogy a mosógépeiknél jelentkezett a hiba. Volt, akinél akkora erejű volt a robbanás, hogy még a falat is kiütötte. A dél-koreai cég így arra kéri az érintett készülékek tulajdonosait, hogy használják alacsonyabb fokozaton a mosógépeket akkor, amikor nehezebb vagy vízálló textildarabokat mosnak.

Aki szeretné megtudni, hogy az ő készüléke érintett-e, annak nem kell mást tennie, mint a Samsung weboldalára felmenni és a mosógép szériaszámának megadásával ellenőrizni, hogy kell-e félnie vagy sem. A jó hír, hogy az Észak-Amerikán kívül eladott mosógépeket szerencsére nem érinti ez a probléma, így a hazai készüléktulajdonosoknak nem kell emiatt aggódniuk.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá