Október végén indul újra a Galaxy Note7 forgalmazása Európában

0 6,415

A Samsung Galaxy Note7 visszahívását követően a dél-koreai cég elindította a készülékcsere programját, melynek keretében a telefonokat kicserélték egy javított változatra. A program jelenleg elég jól halad és a cég legújabb közleménye szerint Európában már a készülékek 57 százalékát kicserélték.

Persze voltak, akik inkább a pénzvisszatérítést választották, hogy más készüléket (mint például az új iPhone 7-est) vehessék meg, de összességében elmondható, hogy a Samsung rajongók bizalmát nem ingatta meg a Galaxy Note7 körül kirobbant botrány és továbbá is a dél-koreai cég mellett tették le a voksukat. Szeptember 19-e óta a Galaxy Note7 tulajdonosok 90 százaléka új Galaxy Note7 készülékre, míg 3 százalékuk másik Samsung Galaxy készülékre cserélte korábbi Note7 okostelefonját.

A csereprogram a jelenlegi állást figyelembe véve Európában akár már október elején befejeződhet. Éppen ezért a Samsung a készülékcsere-program részeként október 28-tól Európa-szerte újraindítja a Galaxy Nozte7 forgalmazását. Ez pedig azt jelenti, hogy aki még nem vett Galaxy Note7-et magának, annak még egy hónapot várnia kell.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá