Samsung Focus – kezeld teendőidet egy helyen

0 6,924

A Samsung a napokban indította útjára legújabb applikációját a Google Play Áruházban, melynek célja, hogy társ legyen és segítséget nyújtson a hétköznapokban. A Samsung Focus nevű programban menedzselni tudjuk az emailjeinket, a kontaktjainkat, a naptárunkat és a jegyzeteinket is egyaránt. Így egy helyen láthatjuk, hogy milyen munkáink, feladataink vannak.

Az alkalmazásnak köszönhetően pedig gyorsabban el tudjuk ezeket intézni, hiszen egy helyen van minden olyan információ, ami fontos számunkra. A kezdőképernyőn láthatjuk, hogy milyen események várnak ránk a nap folyamán, hogy miket kell megcsinálnunk, illetve melyekkel végeztünk már, és hogy válaszoltunk-e arra az emailre, amit bejelöltünk. Emellett persze még számtalan funkciót tartogat az alkalmazás, így érdemes lehet azoknak letölteniük, akik sokszor már összekavarodnak abban, hogy mikor mi lesz és mit kell megcsinálni.

samsung-focus-app

A Samsung Focus mobilos applikáció már ingyenesen elérhető a Google Play kínálatában [letöltés], viszont hozzá kell tenni azt, hogy a program letöltésének a feltétele, hogy a Samsung telefonunkon legalább az Android 6.0.1 Marshmallow operációs rendszer fusson.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá