Hamarabb dobhatják piacra a Galaxy S8-at

0 5,186

Eléggé rájár a rúd a Samsungra mostanában. A Galaxy Note7 körül kirobbant botrány egy ideig még biztos nem fog enyhülni és persze az iPhone 7 eladásokat is jelentősen befolyásolja ez a malőr. Ebben a helyzetben így a dél-koreai vállalatnak sajnos muszáj lesz villantania valamit, hogy csillapítsa a csetepatét, és elterelje a figyelmet a bakiról.

A legfrissebb elemzői pletykák szerint a dél-koreai cég a megszokottnál hamarabb dobhatja piacra a következő csúcskészülékét, a Galaxy S8-at. Ezzel a lépéssel sikerülhet megmentenie az egyre csökkenő részvényeket, és persze a figyelmet is a Galaxy Note7-ről. Reméljük persze, hogy ez a lépés nem lesz rossz hatással a készülék minőségére, és nem fog felgyulladni, megrázni vagy valami hasonló.

A Galaxy S-széria következő modelljéről a leplet általában minden évben a barcelóniai MWC (Mobile World Congress) rendezvényen szokták lerántani, ami februárban szokott lenni. A kérdés itt persze az, hogy a dél-koreai cég mennyivel hamarabb kívánja megtartani a premiert, hiszen ez a dátum lehet akár egy hónappal hamarabb is, januárban, viszont az sincs kizárva, hogy a Samsung meglovagolja a karácsonyi hullámot, és még ebben az évben kiadja az új modellt.

Ti mire tippeltek, mikor fog kijönni a Samsung Galaxy S8?

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá