S Pennel érkezik a Samsung legújabb táblagépe

0 50,061

Korábban már lehetett hallani olyan pletykákat, hogy a Samsung egy olyan táblagépet kíván piacra dobni, ami egy S Pen érintésérzékeny tollal is rendelkezik majd. Eljött ez a nap is, ugyanis a dél-koreai cég a minap mutatta be a Galaxy Tab A (2016) with S Pen nevű táblagépét, mely ugyanolyan érintőtollal érkezik, ami a Galaxy Note7-nél debütált és persze minden szoftveres ínyencséget is kapunk hozzá.

A készülék egy 10,1 hüvelykes kijelzővel érkezik, mely 1920 x 1200 pixel felbontásra képes, a motorháztető alatt egy 1,6 Ghz-es órajelű nyolcmagos Exynos 7870 processzor duruzsol, melyhez 3 GB rendszermemória társul, háttértárból pedig 32 GB áll rendelkezésre. A tablet microSD kártya bővítéssel is rendelkezik természetesen. A hátlapon egy 8 megapixeles optika csücsül, míg előre egy 2 megapixeles lencse került. Operációs rendszerből alapértelmezetten az Android 6.0.1-es verziószámú fut, az energiaellátásért pedig egy 7300 mAh-s akkumulátor, mely a gyártó szerint 14 órás üzemidőt képes produkálni.

galaxy-tab-a-2016-with-spen

A legnagyobb érdekesség azonban kétségkívül az S Pen. Ez a hírek szerint megegyezik a Galaxy Note7-ben debütált verzióval, és a szoftveres újdonságok is persze elérhetőek a tableten. A Galaxy Tab A (2016) with S Pen első körben csak Dél-Koreában kerül piacra, és arról nincsenek is információk, hogy más régiókban mikor érkezik.

Forrás: Samsung

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá