Gyönyörű lesz a Samsung Galaxy A8 (2016)

0 4,736

A Samsung Galaxy A-szériás modelljei a palettából mindig is kitűntek, hiszen annak ellenére, hogy a középkategóriás szegmensbe pozicionálta a dél-koreai cég, külsőre mégis inkább a prémium megjelenés felé hajlottak. Most láthatáron a Galaxy A8 (2016) nevű modell, mely külsőre baromi jól néz ki, és ezzel szerintünk sokak fognak egyetérteni.

A Samsung Galaxy A8 (2016) úgy tűnik, hogy már rajtra készen áll és az elkövetkezendő időben be is fut. A telefon egy méretes, 5.7 hüvelykes kijelzővel fog majd rendelkezni, mely Full HD felbontásra lesz képes. A motorháztető alatt egy Exynos 7420-as chip duruzsol majd. Rendszermemóriából 3 GB áll majd rendelkezésre, míg háttértárból 32 GB. Fizikai méreteit tekintve 156.5 magas, 77.5mm széles és 7.3mm vastag lesz.

Galaxy-A8-2016-rendered-images

A hátlapon egy 16 megapixeles optikával lőhetjük majd a képeket, míg előre egy 5 megapixeles szenzor került. A készüléken alapértelmezetten az Android 6.0.1-es verziószámú Marshmallow operációs rendszer fut majd. Külsőre pedig akárcsak a Galaxy S7-et, üveg és fém borítja majd az egész készüléket.

Arról egyelőre nincsenek információk, hogy pontosan mikor fog majd debütálni, illetve hogy mennyibe fog kerülni, mindenesetre elsőre egész ígéretesnek tűnik a Galaxy A8 (2016).

Forrás: PhoneArena

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá