Az Oculus figyelmezteti a Gear VR felhasználókat a bajra

0 1,875

A Samsung Galaxy Note 7 körül kirobbant botrányról szinte már mindenki hallott – ha esetleg nem, akkor itt elolvashatja, hogy mi is történt – és úgy tűnik, hogy még nem látszik csillapodni a tűz, és most az Oculus is óva inti a Gear VR felhasználókat.

A cég a napokban ugyanis emailben értesítette a felhasználókat, hogy amennyiben a legújabb generációs Gear VR szemüveggel és a Galaxy Note 7-tel rendelkeznek, akkor azt ne használják együtt mindaddig, amiíg a Samsung ki nem cseréli a phabletet. Ezt az üzenetet egyébként a weboldalukon is feltüntetik a biztonság kedvéért. Az ok persze érthető, hiszen a Gear VR használata az egyik legmegterhelőbb a telefon számára és pillanatok alatt képes a készülék felhevülni, így az Oculus inkább azt javasolja, hogy ne tegyünk tönkre két készüléket is egyszerre.

Galaxy-Gear-VR-WARN

A Samsung természetesen már megkezdte a készülékek visszahívását, illetve a cserét, kárpótlást azok számára, akiknek kigyulladt a telefonja. Hazánkban a premier szeptember 16-án esedékes, és reméljük nem lesz csúszás, illetve, hogy a készülékekkel sem lesz gond a jövőben.

Forrás: Oculus

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá