Ez történik, ha jégbe fagyasztasz egy Galaxy Note7-et majd ledobod a tizedikről

0 4,325

A Galaxy Note7 sem maradhat ki természetesen az érdekesebbnél érdekesebb tesztek alól, így a töréstesztek után most egy újabb látványos alkotás készült, ahol a készítők arra voltak kíváncsiak, hogy mi történik akkor, ha a telefont lefagyasztják, majd 100 láb magasból a földre ejtik. A készülék Gorilla Glass 5 üveggel és IP68-as tanúsítvánnyal rendelkezik, így papíron bírnia kell a strapát, de nézzük, mi is történt vele a gyakorlatban.

Emberünk fogta tehát a nemrég bemutatott Galaxy Note7-et és egy tál vízbe tette, amit betett a fagyasztóba. A frigóban durván 23 órát töltött el, mire a víz teljesen megfagyott, majd mikor felnyitották a hütő fedelét, akkor még a készülék világított, és remekül érezte magát. A Samsung azt igéri, hogy az IP68 tanúsítványnak megfelelően a Galaxy Note7 homok- és porálló, valamint 1.5 méterig és 30 percig tartja vízálló képességét. Ezt a próbát tehát túl is teljesítette, hiszen szinte egy teljes napig volt a víz fogságában.

Az igazi kihívás azonban még csak most következett. A befagyasztott készüléket felvitték egy parkolóház tetejére, ami durván 30 méteres magasságot jelentett. Itt fogták és kidobták az tetőről, majd figyelemmel kísérték, ahogy a betonra csapódik. Ezután lementek és megdöbbenve fogadták, hogy a készülék túlélte a próbát, sőt még be is kapcsolt és működött. Persze a műveletet nem ajánljuk senkinek, hogy reprodukálja, viszont azt jó hír számunkra, hogy a Galaxy Note7 bírja a strapát.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá