Dupla hátlapi kamerával jöhet a Galaxy S8

0 7,074

A Galaxy Note 7 épp hogy elstartolt, máris elindultak az első pletykák a Samsung k Következő generációs csúcskészülékéről. Arról már korábban hallottunk, hogy a Galaxy S8 4K felbontású kijelzőt kaphat, most viszont arról érkeztek információk hogy a készülék hátulján az optika teljesen meg fog változni.

A legfrissebb hírek szerint a Galaxy S8 dupla hátlapi kamerát kaphat akárcsak az Apple következő csúcskészüléke, az iPhone 7. Az adatok szerint a két kamera közül az egyik egy 13 megapixeles lencse lesz, míg a másik egy 12 megapixeles optika. Arról egyelőre nincsenek információk hogy ez a két szenzor hogyan fogja egymást segíteni vagy csupán két különböző látószögű objektívvel vértezik fel az új telefont. Az előlapi kamera és fejlődni fog az információk szerint ez egy 8 megapixeles kamera lesz majd. Erre egyébként szükség is lesz hiszen az 5 megapixel már kezd kevés lenni a konkurens gyártók modelljeinél alkalmazott kamerákhoz képest.

A másik érdekesség a kamera mellett pedig nem más, mint hogy Galaxy S8 is írisz-szkennert kaphat, akárcsak a Galaxy Note 7, illetve ez már egyfajta sztenderddé is válhat a csúcskategóriás mobiloknál. Hogy mi fog ebből megvalósulni az jó kérdés, mindenesetre míg tűkön ülve várjuk az újabb infókat róla.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá