Ciki: A Galaxy Note 7-be is beszorulhat az S Pen

0 2,995

A Samsung Galaxy Note 5 debütálását követően a készülék körül óriási botrány kerekedett az internetet. Biztos többen hallottatok már róla, hogy a dél-koreai cég a tervezés során bakizott egyet. A történet röviden arról szólt, hogy amennyiben az ikonikus tartozékot, az S Pen-t fordítva helyeztük vissza a készülékbe, akkor csupán a szerviz segítségével tudtuk onnan eltávolítani. Egy belső alkatrész ugyanis rabul ejtette a tollat.

A nagy felháborodást követően a Samsung reagált is az esetre, a problémák elkerülése érdekében a cég már soron következő készülékek kicsomagolásánál felhívta erre az emberek figyelmét, de később ennél tovább is mentek és a teljes biztonság érdekében kicserélték a telefonban lévő alkatrészt, mellyel már nem lehetett reprodukálni a korábbi hibát. Úgy tűnik azonban, hogy a Galaxy Note7-nél újból előkerült a téma, ugyanis egyes felhasználók visszajelzései alapján az új Note készüléknél is van gond.

A jó hír az, hogy a Galaxy Note7-nél már nem tudjuk visszafele bedugni az S Pen-t, mert a gyártó már úgy alakította meg az új készüléket, hogy ezt ne lehessen megcsinálni, azonban van más gond. A napokban került fel a legnagyobb videós portálra pár olyan alkotás, ahol az újdonsült felhasználók beragadó S Pen-ről számolnak be.

Nézzük is, hogy jelen esetben mi a probléma. A videók alapján annyi derül ki, hogy nem is a telefonnal, hanem magával az S Pen-nel van a baj: ha ugyanis túl erősen nyomjuk meg a toll végét a behelyezést követően, akkor az képes beragadni. A hírek alapján a vízzáró szigetelés okozza ezt, és emiatt ragad be a toll nyomógombja. A beszámolók alapján szerencsére egy erősebb ütéssel vagy tűvel ki lehet piszkálni a beragadt eszközt, viszont adott esetben lehet, hogy a szerviz segítségét kell majd hívni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá