A Telenornál megkezdődött a Galaxy Note 7 előregisztrációja

0 5,735

A mobilszolgáltatók közül a Telenor csapott le elsőként a Samsung nemrég bemutatott csúcskészülékére, a Galaxy Note 7-re és a weboldalukon már elő lehet regisztrálni a készülékre. Ez persze nem egyenlő az előrendeléssel, hiszen az augusztus 16-án indul majd hazánkban, viszont már most lehet jelezni az elővételi szándékunkat a mobilszolgáltatónál.

A Galaxy Note 7 az első olyan készülék a Note családban, melynek mind a két oldalán ívelt a kijelző és emellett pedig megkapta az IP68-as védettség, így teljes mértékben védett a por ellen és víz alatt is folyamatosan használható. Ez igaz a S Pen tollra is, mellyel akár a vízben is tudunk jegyzeteket írni a készüléken, ha esetleg épp pont akkor jutna eszünkbe. A legnagyobb durranás kétségkívül az új biometrikus azonosító rendszer, az írisz-szkenner, melynek köszönhetően már a szemünkkel is feloldhatjuk a készüléket.

Akik tehát már eljátszottak a gondolattal, hogy beújítanak egy új telefont, és a Telenornál szeretnék ezt megtenni, azok már feliratkozhatnak az előrendelésre. Ez persze nem jelent semmilyen vásárlási kötelezettséget. A tényleges előrendelés ahogy korábban említettük augusztus 16-tól kezdődik és ekkora fog kiderülni az is, hogy a Telenor milyen konstrukciókban árulja majd a Galaxy Note 7-et és milyen áron vásárolhatjuk majd meg az egyes csomagokban. Ha te is le szeretnéd adni a vásárlási szándékodat, akkor ezen az oldalon megteheted.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá