Kiszivárgott képen a Galaxy Note 7 doboza

0 2,718

A Samsung a Galaxy Note 7-et a mai napon helyi idő szerint 5 órakor mutatja majd be New Yorkban a Samsung Galaxy Unpacked rendezvény keretében. Természetesen élő közvetítés is lesz a helyszínről, amit pedig ide kattintva tudtok majd nézni. A készülékről már sokminden kiszivárgott idáig, most viszont maga a doboza bukkant fel az interneten, aminek a hátulján ott szerepelnek a specifikációk, így azokat már biztosra vehetjük.

A Galaxy Note 7 így 4 GB RAM-ot kap, akárcsak a Galaxy Note 5, viszont háttértárból úgy tűnik, hogy elhagyják a 32 GB-os modellt és alapértelmezetten 64 GB-tal szerelik a legkisebb modellt. Ez persze még változhat, de reménykedjünk benne, hogy a dél-koreaiak is úgy gondolták, hogy a 4K-s videók bizony szépen fel tudják emészteni a tárhelyet, így annak érdekében, hogy még több mozgóképes tartalmat rögzíthessünk, alapból 64 GB tárhelykapacitással látják el a készülékeket.

samsung-galaxy-note-7-specs

Az újdonságok között szerepel az IP68-as védettség, mely azt jelenti, hogy a készülék teljes mértékben védett a por ellen és víz alatt folyamatosan használható (a gyártó által meghatározott, 1 és 3 méter közötti mélységben). Kamera terén megkapta a Galaxy S7 és Galaxy S7 edge készülékeknél debütált 12 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi szenzort. A motorháztető alatt egy nyolcmagos processzor duruzsol, mely várhatóan az Exynos 8890 chipet takarja. Képernyő terén maradt az 5,7 hüvelyk, viszont most már a széleknél ívelt a panel.

A dobozon nincs rajta, viszont szinte biztos az írisz-szkenner érkezése, melyről már több videó is felkerült az internetre, illetve az új USB Type-C csatlakozó. Érdekesség még a megújult S Pen, mely a hírek szerint a víz alatt is működik fog, így aki esetleg a tengerben szeretne Pokémon Go-zni, annak már ez sem lesz akadály.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá