Itt tudod élőben nézni a Galaxy Note7 premiert

0 2,285

Már kevesebb mint 24 óra van hátra, hogy a Samsung lerántsa a leplet a Galaxy Note-széria legújabb modelljéről, a Galaxy Note7-ről. A dél-koreai cég ez alkalomból a világ 3 részén (New York, London és Rio de Janeiro) rendezi meg a Galaxy Note Unpacked 2016-os rendezvényén, ahol a jelen lévők részt vehetnek a premieren és elsőként ismerkedhetnek meg az új készülékkel.

A cég természetesen gondolt azokra is, akik esetleg szeretnék követni az élő eseményeket, így a rajongók számára több alternatíva is van a műsor nézésére. Ezeket szeretnénk most veletek is megosztani, hogy aki holnap este 5 órakor épp szabad és szeretné elsőként megpillantani a Galaxy Note7-es készüléket, azok a következő lehetőségek közül választhatnak:

1. Mobilkészülékről nézve

Akik telefonról szeretnék figyelni a bejelentés minden egyes pillanatát, azok látogassanak el a www.samsung.com/galaxy weboldalra, ahol egy élő streamet fognak közzétenni majd. Emellett pedig a Samsung Mobile YouTube-csatornán is felbukkan majd ez a live videó.

2. Gear VR készülékről nézve

Akik rendelkeznek Samsung Gear VR szemüveggel, azok valóban úgy érezhetik majd, mintha a helyszínen lennének. Nekik az Oculus Store-ból kell letölteniük az Unpacked 360 View applikációt, majd a premier pillanatában elindítani.

3. Számítógépről nézve

Talán ezt a módszert fogják a legtöbben választani, hiszen a nagy képernyőnek köszönhetően élvezetesebb lehet a műsor nézése majd. Akik számítógépről szeretnék követni az eseményeket, azoknak pedig szintén a www.samsung.com/galaxy weboldalra kell majd augusztus 2-án 5 órakor ellátogatni, ahol a 360 Live Stream kiválasztásával már nézhetik is a Galaxy Note Unpacked 2016-ot.

Forrás: Samsung

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá