Megérkeztek az első Galaxy Note 7 tokok

0 20,078

A Galaxy Note 7 premierje augusztus 2-án lesz, így a kiegészítőgyártók már gőzerővel készülnek arra, hogy rengeteg kompatibilis tokkal és egyebekkel lássák el a Samsung legújabb csúcskészülékét. Ahogy az lenni szokott már, most is az egyik neves gyártó, a Spigen rukkolt elő új kollekciójával, mellyel a leendő Galaxy Note 7 tulajdonosok figyelmét szeretnék odavonzani.

A Galaxy Note 7-hez készült Spigen tokok szinte mindenki igényét kielégítik majd, hiszen az egyszerűbb átlátszó tokok mellett a kínálatban megtalálhatóak lesznek karbon mintázatú verziók, illetve összecsukható bőrtokok is, de van amelyiknek a hátuljába a bankkártyánkat is elrejthetjük. Árukat tekintve a kiegészítők 15 dollártól indulnak, de vannak amiket 40 dollárért vásárolhatunk meg.

Galaxy-Note-7-Spigen-tok1

A Spigen weboldalán eddig 12 variáns található meg, amik közül van, amit már meg is tudunk rendelni, de vannak olyanok is, amik csupán augusztus 7, 8, és 9-én lesznek készleten, illetve pár modellnél még 10 napos szállítási időt is feltüntetnek.

Galaxy-Note-7-Spigen-tok2

A Galaxy Note 7 tehát jövő hét kedden fog majd bemutatkozni, magyar idő szerint 5 órakor, és akkor végre kiderül, hogy a Samsung milyen újdonságokkal látta el a Note-széria legújabb készülékét. Ha pedig rögtön egy tokot is szeretnénk hozzá vásárolni, akkor a Spigen modelljei közül akár rendelhetünk is egyet magunknak.

galaxy-note-7-spigen-tok3

Forrás: Spigen

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Hasonló bejegyzések

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá