Töltsd le Te is az év fotószerkesztő alkalmazását

0 8,448

Fotóalkalmazásokból Dunát lehet rekeszteni már, annyi van belőlük, és folyamatosan jönnek az újabbnál újabbak. A sok viszont viszont csak néhány az, ami valóban figyelemreméltó alkotás, és segítségével a fényképeinkből extravagáns variánsokat is készíthetünk. Most is egy hasonló applikáció érkezett, mely a képeinket pillanat alatt festményszerűvé varázsolja.

A Prisma pár hete robbant be az App Store-ba, ám alig kellett neki pár nap, hogy a toplista élére tornázza fel magát. A program annyira népszerű lett, hogy jelenleg a dobogó második helyén áll a népszerűségi listán, őt csupán a Pokémon Go előzi meg. A jó hír pedig az, hogy a fejlesztők látva a hatalmas érdeklődést a program iránt a minap kiadták az androidos verziót is, így többek között a Samsung okostelefonnal rendelkező felhasználók is ingyenesen letölthetik.

Prizma-Android-app

A Prisma a következőképp működik: az alkalmazásban válasszunk ki egy fotót, vagy lőjünk egyet magunkról. Ezután a programban a 36 darab festmény ikonja közül válasszuk ki a számunkra leginkább tetszőt. Ha megvagyunk, akkor pár másodperc múlva már le is tölthetjük a telefonunkra az elkészült remekművet. Érdekesség, hogy az alkalmazás alapértelmezetten vízjellel látja el a fotóinkat, viszont ezt bármikor eltüntethetjük. Ehhez az “Add watermark” opcióra kell kattintanunk, hogy ne vízjelezze a képeinket. Ha megtetszett a program, akkor ide kattintva Te is letöltheted ingyen!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá