Ezt kell tenned, hogy visszakapd a régi Facebook Messengert

0 11,072

A Facebook előszeretettel szokott újdonságokat becsempészni mind a Facebook, mind pedig a Messenger applikációba. A legtöbb esetben ezzel nem is szokott gond lenni, hiszen a legtöbbször csupán apróbb hibajavításokat orvosolnak, hogy az alkalmazás még jobban fusson a telefonokon, de vannak olyan esetek is, mikor csak fogjuk a fejünket, hogy ezt most meg miért kellett?!

Legutóbb is egy hasonló történt, mikor a cég fogta és kicsit átszabta a Messenger mobilos alkalmazásának a felhasználói felületét. A régi listás nézetettel semmi gond nem volt, hiszen időrendi sorrendbe listázta a beszélgetéseinket a program, akárcsak az emaileknél. A frissítés után viszont bekerültek olyan sorok is, amit szinte senki sem akart. Ilyen például a “Kedvencek”, a “Jelenleg elérhető ismerősök” vagy a “Születésnapok” szekció. Az igazság pedig az, hogy ezzel csak rontottak a helyzeten, hiszen ezek a menüpontok csak belerondítottak a listába, így sokszor bogarászni kellett, hogy megtaláljunk egy beszélgetést.

Mindenki ismeri azt a szólást, hogy ami működik, azt ne javítsd meg, de úgy tűnik a Facebooknál ezzel nem foglalkoztak annyira. A frissítés után persze mindenki nagyban a beállításokban próbálta kikapcsolni ezt a zavaró újítást, de erre utaló menüpontot nem találtunk. Azt hittük már, hogy sajnos meg kell barátkoznunk ezzel az új felülettel, de szerencsére van rá megoldás!

Ha téged is bosszant a Messenger újdonsága, akkor a következőt kell tenned, hogy visszavarázsold a régi állapotot a készülékedre. Egyszerűen csak nyomjunk rá hosszan a “Kedvencek”, “Jelenleg elérhető ismerősök” és a “Születésnapok” szekcióban található egy személyre, majd a felugró ablakban koppintsunk a “terület elrejtése” menüpontra. Voilá, ezzel meg is vagyunk!

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá