Megjelent az első Samsung játék kifejezetten a Galaxy telefonokra

0 1,471

A Samsung mindig is szeretett egyedi tartalmakat kínálni a dél-koreai cég okostelefonjaival és táblagépeivel rendelkező felhasználók számára. Most is egy újabb projektbe kezdett bele, mégpedig jelen esetben a mobilos játékokra koncentrálnak és ilyen tartalmakkal kívánnak előrukkolni a jövőben.

A “Games for Samsung” nevezetű program keretein belül a Samsung olyan játékokat kíván a jövőben bemutatni, melyek csak és kizárólag Samsung Galaxy modellekre lesznek elérhetőek. Ez pedig azt jelenti majd, hogy semmilyen más Androidos készülékre nem lehet majd letölteni és futtatni, hiszen csak a Galaxy Apps Store kínálatában bukkannak majd fel, így csupán a Samsung tulajdonosok élvezhetik majd ezeket az alkotásokat.

A gyártó a napokban közölte a Twitter-csatornáján, hogy meg is érkezett az első ilyen produktum, mely a Link Twin nevet kapta. A Samsung által készített applikáció egy letisztult, minimalista grafikával rendelkező logikai játék, mely izgalmas perceket tartogat a Samsung készülékkel rendelkezők számára. A játék elvileg már megtalálható a Galaxy Apps Store-ban, amit természetesen ingyenesen tölthetnek le a Galaxy felhasználók.

Forrás: Samsung Developers

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá