Kihajtható kijelzőjű notebookkal rukkolt elő a Samsung

0 664

A Samsung épp a napokban mutatta be legújabb notebook családját, a Notebook 7 Spin-t, melyeknek a legnagyobb különlegessége, hogy 360 fokban kihajtható értésérzékeny Full HD kijelzővel rendelkeznek, így használhatjuk számítógépként és tabletként egyaránt.

A család két modellt takar: egy 13,3 hüvelykes és egy 15,6 hüvelykes készüléket. A kisebbik variánsú Notebook 7 Spin belsejében egy Intel Core i5-6200U processzor duruzsol, melyhez az Intel HD Graphics 520 GPU társul, míg a nagyobbik készülékben már egy Intel Core i7-6500U processzor ketyeg, amihez pedig egy erősebb grafikus chip tartozik, mégpedig egy Nvidia 940MX. Mind a két készülék rendelkezik egy USB Type-C porttal, 3 darab USB Type-A porttal (melyből kettő USB 2.0-s és egy USB 3.0-s).

N7_spin_2.0

A Windows 10 operációs rendszert futtató 13,3 hüvelykes variánsú notebookban 8 GB rendszermemóira áll rendelkezésre az alkalmazások kiszolgálása számára, míg a 15,6 hüvelykes modellben 12 vagy 16 GB közül választhatnak a vásárolók. Nem marad el a gyorstöltés funkció sem a készülékekből, és nagyjából 20 percnyi töltéssel közel 2 órás üzemidőt nyerünk.

N7_spin_4.0

A készülékek június 26-tól kaphatóak 799 dollártól a Best Buy üzleteiben és a samsung.com weboldalon Amerikában, azonban a rossz hír, hogy mivel két évvel ezelőtt a Samsung bejelentette, hogy kiszáll az európai notebook-piacról, így sajnos mi már nem ismerhetjük meg ezt az új notebookot.

Forrás: The Verge

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá