Így tölts le extravagáns számlapokat a Gear S2-re

0 975

Az okosórák egyik előnye, hogy kedvünkre szabhatjuk testre az számlapokat és a felhasználói felületét, így ha megunjuk az egyik kinézetet vagy csupán az adott évszak színeit, hangulatait szeretnénk viszontlátni a csuklónkon, akkor ennek semmi akadálya.

A WatchMaster nevű applikáció fejlesztői kifejezetten arra mentek rá, hogy a lehető legtöbb és legvagányabb számlapokat tegyék elérhetővé az okosóra tulajdonosok számára. A jó hír, hogy az Android Wear mellett a napokban megérkezett a Tizen alapú készülékekre is az applikáció, így mostantól a Gear S2-re is letölthetünk már ilyen számlapokat. Ehhez a Samsung Gear Apps-ben kell a “WatchMaster for Gear S2” címszóra rákeresni, ahol már le is tölthetjük a programot.

Gear-S2-WatchMaster

A WatchMaster kínálatában jelenleg több mint 200 darab minőségi számlap található, melyek közül szinte biztos, hogy mindenki megtalálja a számára legjobban tetsző verziót. Ha pedig meguntuk az egyiket, akkor már lehet is böngészni az újabb variánsokért, hiszen a programba folyamatosan érkeznek a jobbnál jobb alkotások. A programban számtalan ingyenes darab található, de természetesen akad olyan is, ami fizetős.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá