A Facebook Messengerben mostantól már SMS-t is küldhetünk és fogadhatunk

0 1,090

Napjainkban az emberek többsége a hagyományos SMS mellett két vagy három üzenetküldő szolgáltatást is használ az okostelefonján nap mint nap, mint például a Facebook Messenger, WhatsApp vagy a Viber – csak hogy a népszerűbbeket említsük. Sokaknak viszont bosszankodást okozhatott eddig, ha esetleg vissza kellett keresni valamit, hogy nem emlékezett már rá, hogy pontosan kinek és melyik programban küldte. A Facebook újításának köszönhetően viszont mostantól egy fokkal könnyebb lehet majd a dolgunk.

A cég ugyanis a napokban frissítette az androidos Messenger applikációját, melynek az egyik újdonsága, hogy mostantól akár az alkalmazásban is tudunk SMS-t fogadni és küldeni az ismerőseinknek. A program így tehát képes kezelni a hagyományos szöveges üzeneteket, amiket a mobilszolgáltatókon keresztül küldenek az emberek. Érdekesség, hogy az SMS mellett az MMS üzeneteket is. Akik tehát gyakran használják mind a kettőt, azoknak ez különösen jó hír lehet, hiszen így csupán egy alkalmazásban intézhetik majd a napi csevegéseket.

13412124_970866686366345_3159009576146978431_o

A beállításhoz a Messenger alkalmazásban a profilunk alatt az SMS szekcióban kapcsolhatjuk be azt, hogy az SMS-ek is megjelenítésre kerüljenek. A program továbbra is kék buborékokban fogja jelezni a Facebookon keresztül küldött üzeneteket, és lila színnel az SMS-eket. Az újdonság első körben csak az Android rendszerű készülékeken jelenik majd meg az elkövetkezendő napokban. Ha esetleg még nem jelenne meg ez a beállítási opció, akkor érdemes visszanézni pár nap múlva.

Forrás: Facebook

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá