Szurkolj a legjobb helyről – a saját foteledből!

0 57,818

Június 10 óta Európa figyelme egyetlen labdára szegeződik: kezdetét vette a 2016-os év legfontosabb labdarúgó eseménye. 44 év után először végre nekünk is van kiért szurkolnunk, hiszen idén a magyar csapat is harcba száll a bajnoki címért. A Samsung gondolt azokra is, akik nem a helyszínen izgulják végig a mérkőzéseket, a legújabb KS9000-es ívelt SUHD TV modellel olyan képminőségben követheted a történéseket a saját foteledből, mintha a helyszínen a lelátón ülnél. Így ezzel a készülékkel biztosan nem maradsz le egyetlen fontos lesről, cselről és gólról sem.

Képminőség, amitől eláll a lélegzeted

Valamennyi Samsung SUHD TV 10 bites Quantum dot kijelzővel készül, így a képernyő előtt ülve minden eddiginél valóságosabb képélmény tárul eléd. A készülék a HDR (High Dynamic Range) nyújtotta fényerőnek köszönhetően jobban kiemeli a kontrasztokat, a Quantom dot technológia révén pedig bámulatosan élethű színeket varázsol a nappalidba. A gazdag színek és kontrasztok pontos megjelenítéséről a 10 bites képernyő gondoskodik, mely a hagyományoshoz képest 64-szer több, 1 milliárd színárnyalat megjelenítésére képes.

UHD 4K felbontás: az élmény a részletekben rejlik!

Az Ultra HD képernyőn még a legapróbb részleteket is pontosan nyomon követheted. A Full HD-nél négyszer nagyobb felbontásnak köszönhetően olyan élesen láthatod a villámgyors cseleket, mintha a pályáról követnéd az eseményeket. Sőt, a tévéd még a fűszálak rezdülését is közvetíti!

Tükröződésmentes képernyő

A délutáni meccsnézés örömét elhomályosítja a nappaliba beáramló fény? A legújabb Samsung SUHD TV-ket már úgy tervezték, hogy fényviszonyoktól függetlenül is optimális képélményt nyújtsanak, ugyanis jelentősen csökkentik a fény visszaverődését.

Egy kapcsoló mindenhez

A Samsung One Remote Control minden TV-hez csatlakoztatott készülék irányítását a kezedbe helyezi. Automatikusan felismeri a set-top boxodat, Blu-ray lejátszódat vagy a játékkonzolodat, így egyetlen távirányítóval kényelmesen kontrollálhatod minden eszközödet és bőven jut hely az asztalon a rágcsálnivalónak és a sörnek.

Ívelt kijelző

A meccsnézés a haverokkal válik igazi élménnyé. Üljétek körbe a tévét, és szurkoljatok együtt a kedvenc csapatotoknak! Az emberi szem számára optimálisan ívelt képernyőnek és az automata mélységfokozásnak köszönhetően minden nézőpontból, még a szélekről nézve is magával ragadó vizuális élményben lesz részetek.

360 fokos kialakítás

A KS9000-es ívelt SUHD TV-vel már azelőtt lenyűgözheted a barátaidat, hogy bekapcsolnád a készüléket. Kifinomult kialakításának köszönhetően minden szögből tökéletes látványt nyújt, az elegáns fémes kialakítás pedig azonnal magára vonzza a tekinteteket.

Aki mégis síkképernyős TV-n izgulná végig a meccseket, a Samsung KS8000-es SUHD modelljét is választhatja, amely az ívelt kijelző nyújtotta előnyöket leszámítva minden másban megegyezik a KS9000-es SUHD TV-vel.

Az ívelt kijelzős UE55KS9000LXXH modell Samsung által ajánlott bruttó fogyasztói ára: 749 ezer Ft, az UE55KS8000LXXH síkképernyős készüléké pedig 699 ezer Ft.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá