Megvan a dátum! Ekkor mutatják be az új Samsung csúcskészüléket

0 2,405

Eddig csak pletykaként terjed az az információ, hogy a Samsung a következő csúcskészülékét, a Galaxy Note-széria legújabb modelljét várhatóan augusztusban fogja majd bemutatni. A napokban viszont az internetre kiszivárgott egy olyan kép, mely a Samsung soron következő sajtóeseményének, a Galaxy Unpacked-nek a dátumát árulja el. És mint tudjuk, a dél-koreai cég ezen a rendezvényen szokta leleplezni az új okostelefonjait, így a következő Galaxy Note is itt debütálhat.

Samsung-Galaxy-Note-7-Edge-August-2-Announcement

A minap az internetre felkerült kép vélhetően a Galaxy Unpacked 2016-os reklámkampányának a fotója lehet, mely számos dolgot elárul. Egyrészt kiderült, hogy a rendezvényt augusztus 2-án rendezik majd meg New Yorkban, a Lincoln Centerben, azon belül is pedig a Alice Tully csarnokban. Ha a grafikát jobban szemügyre vesszük, akkor láthatjuk, hogy az 5 volna a képen egy 7-es számot ábrázol, mely a Galaxy Note 7-re utal. A “The next edge is just around the corner” szövegből pedig azt lehet sejteni, hogy a kijelző ívelt lesz a széleken.

A Galaxy Note 7-ről eddig már számtalan információ érkezett, mint például hogy 6 GB RAM-mal és profi képstabilizátorral érkezhet érkezhet, vagy hogy írisz-szkennert kap kap, de sokak szerint ez a modell már USB Type-C csatlakozóval érkezik érkezik majd, illetve legutóbb arról is írtunk, hogy dupla hátlapi kamerát kaphat kaphat az új Galaxy Note. Hogy ezekből mi fog megvalósulni és mi nem, az hamarosan kiderül. Az viszont szinte már biztos, hogy az új modell is ívelt kijelzőt kap, akárcsak a Galaxy S7 edge.

Forrás: SamMobile

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá