Törésteszt: Galaxy S7 vs Galaxy S7 Active

0 1,356

A Samsung nemrég rántotta le a leplet a Galaxy S7 strapabíró variánsáról a Galaxy S7 Active modellről. A telefon por- és vízálló, illetve az amerikai MIL STD-810G tanúsítványt is megkapta, aminek köszönhetően a földre ejtést is elég jól bírja. Hogy mennyire jól bírja a strapát, azt az alábbi videóból hamar ki is derül, ahol a Galaxy S7 alapmodellel együtt vetik alá egy töréstesztnek.

A Galaxy S7 Active belsőre nagyjából megegyezik a Galaxy S7-tel, viszont azért természetesen kapunk pár újdonságot. A készülék így egy 5,1 hüvelykes Quad HD felbontású Super AMOLED kijelzővel, Snapdragon 820-as processzorral, 4 GB rendszermemóriával, 32 GB tárhellyel és microSD bővítéssel is rendelkezik. A hátlapon egy 12 megapixeles optika csücsül, míg előre 5 megapixeles szenzor került. A legnagyobb érdekesség, viszont az akkumulátorban keresendő, ugyanis a Galaxy S7 Active-ban egy 4000 mAh-s akksi található, míg a Galaxy S7-ben ugye 3000 mAh-s van.

A telefon viszont kétségkívül a masszív borítása miatt lehet sokak számára csábító, hiszen ahogy a videóból is kiderül, ezt aztán üthetjük, vághatjuk a földhöz. A készüléknek meg se kottyan egy-egy leejtés, és jól bírja a strapát. Míg a Galaxy S7 szinte hamar elvérzik, addig az Active verzió állja a sarat és nem akar megtörni. A bónusz tesztben még 50-szer(!) földre is ejtik, viszont a készüléken csupán apró karcok jelentkeznek még ebben az esetben is, ám a kijelző sértetlen marad.

Forrás: PhoneBuff

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá